Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Barta Sylvia hatalmas dekoltázst villantva bújt Marilyn Monroe bőrébe

Barta Sylvia hatalmas dekoltázst villantva bújt Marilyn Monroe bőrébe

Színes

Barta Sylvia hatalmas dekoltázst villantva bújt Marilyn Monroe bőrébe

Színes

Baranyecz János 12:12

A TV2 időjósa, Barta Sylvia igazán szexi képekkel lepte meg követőit, amiken Marilyn Monroe-ként pózol, és még a szoknyája is fellibben.

Már hosszú évek óta ismerheti a közönség Barta Sylviát, hiszen 1993 óta tévézik, jelenleg pedig a TV2 időjósaként varázsolja el a nézőket. Magyarországon ő volt az egyik első híresség, aki elkapta a rettegett koronavírust, és nagyon rosszul viselte, ugyanis rengeteget szenvedett a számtalan tünet miatt, de szerencsére már sokkal jobban van.

Barta Sylvia a legújabb fotósorozata alapján csak úgy kicsattan az egészségtől, hiszen az örökérvényű szexszimbólum, Marilyn Monroe bőrébe bújt a HOT! magazin kedvéért, ráadásul azt az ikonikus pillanatot is megidézte, mikor annak idején a színésznő szoknyáját felfújta a levegő – szóval mondani sem kell, hogy elég dögös lett a végeredmény.

Az egészen csábító, hatalmas dekoltázzsal ellátott képek természetesen rögtön megbabonázták a rajongókat, és többek között Szandi, illetve Pachmann Péter is hagytak egy-egy kedves kommentet a poszt mellett. Az biztos, hogy Barta Sylvia tudja, mivel kell forróbbá tenni a hideg téli napokat, így a közönség izgatottan várhatja az esetleges folytatást.

Itt lehet megtekinteni Barta Sylvia szexizését:

Borítókép: Barta Sylvia / via blikk.hu