promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barta Sylvia hatalmas dekoltázst villantva bújt Marilyn Monroe bőrébe
Borítókép:  Barta Sylvia / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 időjósa, Barta Sylvia igazán szexi képekkel lepte meg követőit, amiken Marilyn Monroe-ként pózol, és még a szoknyája is fellibben.

Már hosszú évek óta ismerheti a közönség Barta Sylviát, hiszen 1993 óta tévézik, jelenleg pedig a TV2 időjósaként varázsolja el a nézőket. Magyarországon ő volt az egyik első híresség, aki elkapta a rettegett koronavírust, és nagyon rosszul viselte, ugyanis rengeteget szenvedett a számtalan tünet miatt, de szerencsére már sokkal jobban van.

Barta Sylvia a legújabb fotósorozata alapján csak úgy kicsattan az egészségtől, hiszen az örökérvényű szexszimbólum, Marilyn Monroe bőrébe bújt a HOT! magazin kedvéért, ráadásul azt az ikonikus pillanatot is megidézte, mikor annak idején a színésznő szoknyáját felfújta a levegő – szóval mondani sem kell, hogy elég dögös lett a végeredmény.

Az egészen csábító, hatalmas dekoltázzsal ellátott képek természetesen rögtön megbabonázták a rajongókat, és többek között Szandi, illetve Pachmann Péter is hagytak egy-egy kedves kommentet a poszt mellett. Az biztos, hogy Barta Sylvia tudja, mivel kell forróbbá tenni a hideg téli napokat, így a közönség izgatottan várhatja az esetleges folytatást.

Itt lehet megtekinteni Barta Sylvia szexizését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás