promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátnője szerint makacssága okozhatta VV Fanni halálát
Borítókép:  NLC.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb személy tett nyilatkozatot Novozánszki Fanni halála ügyében. A három éve eltűnt valóságshow-sztár gyilkossági ügyének vádiratában nyereségvágyból elkövetett emberölés szerepel.

VV Fanni barátnője H. Hajnalka a Borsnak adott interjút, amelyben elmondta, hogy szerinte makacssága okozhatta a sztár halálát. 

„Nem találták meg a pénzt, mert jól el volt rejtve abban a táskában, amit Fanni pár nappal az eltűnése előtt kapott tőlem a születésnapjára, és imádta. Mindenhova azt vitte. Fanni rendkívül makacs természet volt, és szerintem nem akarta odaadni a pénzt, amikor el akarták tőle lopni, és ezért bánthatták. A légynek sem ártott, elképzelni sem tudom, hogy valaki azért ment oda, hogy megölje. Azt viszont igen, hogy hajthatatlan volt, dulakodás kezdődhetett, és ebből lett a baj"

– mondta el a hozzátartozó. 

2019-ben Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót házi őrizetbe helyezték, ami után a lány édesanyja sírva fakadt ki egy interjúban.

„Nem értem, hogy engedhették ki. Attól félek, megszökik, s eljut egy olyan országba, ahonnan nincs kiadatás, és sosem kapja meg a méltó büntetését. Nem tudom, hogy áll a nyomozás, csak bízom abban, a rendőrök mindent megtettek, hogy kiderüljön az igazság. Remélem, annyi bizonyíték van a kezükben, hogy ha tényleg ő ölte meg a lányomat, akkor élete végig rácsok mögött marad"

- mondta Fanni édesanyja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás