promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András megható meglepetést talált ki édesanyja 90. szülinapjára – fotók
Borítókép:  Stohl András / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most lett 90 esztendős Stohl András anyukája, akit igaz, hogy a járvány miatt nem lehetett rendesen felköszönteni, de a színész így is igazán kitett magáért.

A koronavírus-járvány sokak életét nehezíti meg, és egyre többen érzik rosszul magukat a bezártság, elkülönülés miatt. Mivel az idősebb korosztályra fokozottan ügyelnünk kell, így sokan elkerülik a személyes érintkezést a korosabb rokonokkal, még akkor is, ha éppenséggel születésnapjuk van.

Stohl Andráséknál is ez volt a helyzet, ugyanis 90 éves lett az édesanyja, ezért azt találták ki a családdal, hogy a mama háza előtt jön össze a rokonság, biztonságos távolságban. Az ünnepelt az erkélyről figyelhette a köszöntést, és így éreztették vele, hogy nagyon szeretik őt, és gondolnak rá ezen a jeles napon is.

„Édes Drága Anyukám!
Nagyon sok ilyen boldog születésnapot kívánok neked!
Idén rendhagyó módon tudtunk csak felköszönteni, de reméljük minél hamarabb magunkhoz is ölelhetünk!
Egy csodálatos ajándéka vagy a világnak és nekünk is, immár 90 éve! Kívánni sem tudnánk jobb, szeretőbb anyukát, nagymamát.
Isten éltessen Édesanyám! Szeretünk!”

– írta Stohl András az Instagramján.

Még a pici képen is jól megfigyelhető, mennyire meghatódott a színész anyukája, hiszen rengetegen látogatták meg őt. A vírus miatt többek között ilyen áldozatokat kell hoznia egy családnak, Stohl Andrásnak pedig így is sikerült elérnie, hogy édesanyja igazán különleges ajándékot kapjon, ami örökre kedves emlék marad.

Itt lehet megtekinteni Stohl András posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás