promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Miley Cyrus, felfoghatatlan veszteség érte
Borítókép:  Miley Cyrus / Kyle GRILLOT / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rettenetes dolog történt Miley Cyrusszal, ugyanis elhunyt a legjobb barátja, akiről igazán szívszorító sorokkal emlékezett meg.

Miley Cyrus az utóbbi években nem egy balhéba keveredett, hiszen a Hannah Montana című sorozat szende kislányából egy igazi vadóc lett, aki még attól sem riadt meg, hogy anyaszült meztelenül hintázzon egy bontógolyón. A fiatal énekesnő hosszú ideig komoly problémákkal küzdött, de szerencsére már jobban érzi magát – most viszont olyan szörnyűség érte őt, amitől nagyon sokan rettegnek.

10 éves korában elhunyt Miley Cyrus szeretett kutyája és legjobb barátja, Mary Jane, akivel olyan közel álltak egymáshoz, hogy magára tetováltatta őt, ráadásul annak idején még egy dalt is írt neki. A pitbull-keverék kutyusnál állítólag több tumort is találtak, ez vezethetett a halálához, a világsztárnak pedig teljesen összetört a szíve.

„MJ egy igazi királynő volt. Koronaként viselte a kecsességét, méltóságát és kedvességét. Sose felejtem őt, és örökké fog hiányozni. Ha ismerted, szeretted is őt. Megtisztelő volt az édesanyjának és a legjobb barátjának lenni”

– írta búcsúzóul Miley Cyrus.

Itt lehet megtekinteni egy emlékvideót Mary Jane-ről, a háttérben pedig a neki írt zene szól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás