promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális jóslat 2021-re: sárkány és három óriás jön a Földre - mondja a Balkán Nostradamusa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, hogy a Baba Vanga jóslata mit jelenthet a hozzáértők szerint.

Baba Vanga az egyik leghíresebb jós volt, és szinte a szomszédunkból származik, hiszen Bulgáriában élt. Később elnevezték őt a balkáni Nostradamusnak is. 

Eredeti neve amúgy Vangelia Gushterova volt.

A jósnő 12 éves volt, amikor megvakult, utána kezdtek jönni a látomásai, ő ezeket mindvégig Isten ajándékának tekintette.

Azt is elmondta, hogy tudja, mikor ér véget az univerzum, ő 5079-ben látta bekövetkezni a véget. De nem ez az egyetlen híres jóslata, 2020-ra például megjósolta, hogy Donald Trumpot megtámadja majd egy betegség, és tényleg így történt, mivel az elnök koronavírusos lett. De Trumpnak egyéb betegségeket is jósolt, ezek viszont nem következtek be, vagy éppen még nem tudunk róla.

2020-ra azt is megmondta, hogy a Európa gazdasága összeomlik majd, és tényleg nagyon közel voltunk hozzá, sőt, kicsit össze is omlott.

2021-re is akadt mondanivalója. Előrelátásai szerint nehéz idők jönnek, a világunkat egy óriási sárkány fogja majd meg, három óriás pedig egyesül. A nagyok pedig összeültek megint, hogy a jóslatoknak valamiféle magyarázatot adjanak. A lehetséges elképzelések közül a legvalószínűbbnek azt tartják, hogy a sárkány Kína lesz, amely átveszi majd a világgazdaságban a vezető pozíciót. A három óriás pedig Oroszország, India és Kína lesz, akik valami nagyot fognak gurítani - elméletileg.

Baba Vanga azt is megmondta, hogy az elkövetkező 200 évben valamikor végre kapcsolatba lépünk más bolygókról származó értelmes lényekkel, és kiderül az is, hogyan született a Földön az élet.

Más jósok.

A balkáni jósnő mellett idén már két erősebb jóslatba is belefuthattunk, amelyek főleg az apokalipszissel foglalkoznak, Nostradmus szerint 2021-ben aszteroida ütközik majd a Földbe, egy elhunyt lelkész szerint pedig 2021-ben kezdődik világunk végjátéka, amelynek csúcspontjaként 2028-ban eljön majd újra a Messiás is.

Csak az idő fogja eldönteni, hogy kinek lesz igaza, jobban mondva, melyik értelmezési kísérlet állja meg a helyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás