promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kern András, ha siet, nem törődik a szabályokkal
Borítókép:  Fotó: MTVA
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kern András előadásra sietett, s hogy ne késsen el, sajátosan értelmezte a közlekedési szabályokat. A színész nem törődve az előírásokkal, felhajtott a zebrán keresztül a járdára, majd megállt egy pékség bejáratánál. A Budapesten történt esetről fotó is készült.

Úgy tűnik, ha Kern András siet, akkor nem foglalkozik a közlekedési szabályokkal. A Blikk egyik olvasója kapta el a színészt, amint fogta magát és Budapesten, a Petőfi híd budai hídfőjénél nem törődve az előírásokkal, felhajtott a zebrán keresztül a járdára, majd megállt egy pékség bejáratánál. Elmondások szerint Kern kivárta a sorát, rendelt, fizetett, majd távozott.

„Végignéztem, ahogy Kern András művész úr a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán lévő pékségbe ugrott be úgy, hogy a Mammut bevásárlóközpont felől érkezvén lefékezett a zebra előtt, majd azon keresztül felhajtott a járdára. Leparkolt, bement egy kávéért, majd kijött és elhajtott. Ez mintegy hat percet vett igénybe. Nem csak én, körülöttem több járókelő is felháborodott. Volt, aki távozásakor szólt is neki, hogy azért mert ismert és népszerű ember, még nem tehet meg bármit, de Kern rá sem hederített senkire. Beszállt az autójába és elhajtott”

– mondta a bulvárlapnak a fotó készítő Gergő.

forrás: Blikk.hu

[[c1]]

A színész egyébként kommentálta az esetet a Blikknek. Mint mondta, előadásra ment, sietett, nem ért volna oda, ha nem így cselekszik. De Kern megtenné újra, ha kellene.

„Darabokra van szedve a város, máshogy nem lehet közlekedni. Órákkal korábban el kell indulni, ha az ember nem akar késni. Előadásra mentem és nem értem volna oda máshogy, ezért hajtottam fel a sínekre, és újból megtenném, ha kellene. Miért? Maradjon el miattam az előadás? Azért, mert dugó meg ennyi felújítás van a városban? Megállítottak a rendőrök, majd jön csekken a büntetés, befizetem. Szánom-bánom a dolgot, de nagyon siettem, az az igazság, ennél többet nem is szeretnék mondani” – mondta a színművész.

A lap által megkérdezett dr. Szilágyi Roland ügyvéd elmondása szerint egy ilyen esetben 50 ezer forintig terjedő büntetés szabható ki.

[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás