promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek bikinis képe forróbb, mint nyáron a beton
Borítókép:  Salma Hayek / Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Desperado sztárja, Salma Hayek egy vadító fotóval éri el, hogy jó ideig eszünkbe se jussanak a hideg, téli napok.

Az Oscar-jelölt Salma Hayek az utóbbi évtizedekben olyan filmekben tűnt fel, mint például a Nagyfiúk 1-2, Frida, Sokkal több mint testőr vagy a Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat. Többször is bizonyította tehetségét, de nem csupán ennek köszönheti a közel 17 milliós rajongótáborát Instagramon, hiszen sokan őt tartják a világ egyik legszebb, legszexibb színésznőjének.

Salma Hayek idén lesz 55 éves, és folyamatosan elkápráztatja követőit a posztjaival, hiszen legutóbb például egy apró, bordó bikiniben mutatta meg a testét, és mindössze pár óra alatt több mint 1,4 millió ember jelezte egy szívecskével, hogy ez bizony nagyon dögös.

Mondani sem kell, hogy a kommentszekciót csak úgy elözönlötték a dicsérő, vágyakozó, esetenként szexuálisan túlfűtött hozzászólások, mivel Salma Hayek képe rendesen megbabonázta a közönséget, és ez nem is annyira meglepő.

Salma Hayek elvileg még idén visszatér a Sokkal több mint testőr című film második részében Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson oldalán, de addig is itt lehet megcsodálni a csábító bikinis képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás