promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: feleslegesen jelentettük be, hogy VV Virág és VV Dani szakított – békülő videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Innentől még jobban kijelenthetjük, hogy VV Virág és VV Dani a Való Világ 10 legfurább párja.

Óriási balhénak volt tekinthető, amikor VV Virág és VV Dani szakított egymással. Volt itt minden: buli alatt veszekedés, sírás, összeomlás, Dani részéről pedig óriási düh.

Amikor Virág oda akart menni hozzá, elővette azt a hangnemet, amit a kutyáknak szoktak mondani, amikor nem kívánatosak:

„Mész innen!”

A 18 éves lány annyira kibukott, hogy még az is megfordult a fejében, hogy feladja a versenyt. A szakítás véglegesnek tűnt, mert az se hatotta meg Danit, amikor Virág sírva könyörgött neki, hogy ne hagyja el.

A lány többször hangsúlyozta, hogy nem akart szerelmes lenni odabent, de késő, mert az lett, és nem nyugodott meg addig, amíg ki nem békült Danival.

Az egészet nehezítette, hogy a szerkesztők bejelentették az összebilincselés játékot, ami alatt olyan lány-fiú párokat igyekeztek összerakni, akik nem túl sok időt töltenek együtt.

Virág Mohval, Dani pedig Vivivel van összebilincselve, de a békülés miatt még azt is megoldották négyesben, hogy együtt tudjon aludni a VV10 legfurább párja. Amúgy tényleg a semmiből jött az egész szituáció, amit inkább az idő oldott meg. Szeretkezni most nem tudtak a bilincs miatt, de már azon se lepődtünk volna meg, ha megoldják valahogy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás