promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis megmutatta, milyen cukin örült kisfia a karácsonyfának – videó
Borítókép:  Curtis / via origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis egy igazán bensőséges pillanatot osztott meg követőivel, ugyanis vele együtt mi is láthatjuk kisfia reakcióját a feldíszített fenyőfára.

A sokak által balhésnak tartott rapper, Curtis elég eseménydús évet tudhat maga mögött, hiszen többek között szerepelt a Sztárban sztár című műsorban, új zenéje jelent meg, illetve a szerelem is rátalált. Most elérkezett a szeretet ünnepe, amit természetesen a családjával tölt, ráadásul beavatott minket egy nagyon meghitt pillanatba is.

Curtis levideózta, ahogy a tavaly augusztusban született kisfia, An­dónisz először pillantja meg idén a gyönyörűen feldíszített karácsonyfát, majd nagyon édesen, érdeklődve mutat rá, hogy a szülei is lássák azt a szép dolgot, ami őt is elkápráztatta.

Széki Krisztina és Curtis is boldogan nézték közös gyermekük reakcióját, hiszen ennél tisztább és ártatlanabb dolog talán nincs is a világon. A megható családi esemény több híresség tetszését is elnyerte, hiszen például Szabó Ádám, Köllő Babett, Király Viktor és Balázs Andi is odabiggyesztettek egy kommentet a poszt mellé.

Itt lehet megtekinteni a fent említett videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás