promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Belle Delphine nem hazudott, tényleg elkezdett pornózni
Borítókép:  Belle Delphine / via youtube.com/belle delphine (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az internet egyik leghírhedtebb arca, Belle Delphine megígérte hódolóinak, hogy egy szexvideóval kedveskedik az ünnepekre, és végül így is történt.

2015-ben robbant be a köztudatba a jelenleg 21 éves vlogger, Belle Delphine, aki rengeteg botrányba keveredett az utóbbi időben, és többször is letiltották a profiljait. Volt, hogy a használt fürdővizét árulta – ami ráadásul az utolsó cseppig elfogyott a hűséges rajongóknak köszönhetően –, és az erotikus tartalmai miatt is sokszor bajba került, hiszen nem mindig tudta, hogy hol a határ, miközben direkt húzta a többmilliós követőtábor agyát – most úgy tűnik, hogy eddig tartott a játék.

Belle Delphine pár hete bejelentette, hogy december 21-én megjelenteti az első hardcore pornóját az OnlyFans oldalán, és végül kiderült, hogy tényleg nem viccelt, ugyanis napvilágot látott egy olyan videó, amin orálisan kényeztet egy férfit, aki feltételezhetően a párja.

Mondani sem kell, hogy rengetegen voltak kíváncsiak Belle Delphine első igazán felnőtteknek szóló anyagára, de elég sokan csalódtak, ugyanis állítólag nem nyújt túlzottan kiemelkedő teljesítményt az influencer, sőt, egyesek szerint egyenesen szánalmas, ahogy pornósztárként próbálja eladni magát.

Ettől függetlenül biztos, hogy rengeteg pénz ütötte a globálisan furcsának titulált Belle Delphine markát, hiszen rendesen megkérte a videó árát, és már hosszú ideje várta a közönség, hogy meglépje ezt a dolgot. A szexi beöltözések, incselkedések után új útra lépett a híresség, de az még nem derült ki, hogy kizárólag ebben a szakmában képzeli el a jövőt, vagy esetleg párhuzamosan fogja csinálni a zenei karrierjével is, amiből itt kaphatunk egy kis ízelítőt – persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás