promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Rékasi Károllyal? Élő adásban mondott furcsaságokat – videó
Borítókép:  Rékasi Károly / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Barátok közt sztárja, Rékasi Károly volt az RTK Klub Reggeli című műsorának vendége, de már az első pillanattól kezdve érezni lehetett, hogy valami nincs rendben.

Rékasi Károly már 1998 óta alakítja a Barátok közt furfangos Bartha Zsoltját, így rengeteg néző ismeri és kedveli őt. Most az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, és az biztos, hogy maradandó lett a szereplése, ugyanis még azt is sikerült elérnie, hogy Papp Gergő szinte végig csak csendben üljön és figyeljen.

Minden úgy kezdődött, hogy Rékasi Károly kicsit odaszúrt Szabó Zsófinak és Papp Gergőnek, hogy nincs rajtuk maszk, majd rögtön ő is levette magáról. Utána megjegyezte, hogy kihagyták a nevét a felvezetőből, és mikor Papp Gergő próbálta megmagyarázni a dolgot, a színész egy „ne vágj a szavamba” paranccsal elintézte, hogy a műsorvezető szinte a teljes szegmens alatt meg se szólaljon – az egészet pedig azzal koronázta meg, hogy virággyilkosoknak nevezte Szabó Zsófiékat, mert nem öntözték a növényeket.

Nagyjából ilyen, enyhén szólva kellemetlen hangulatban telt a beszélgetés. Papp Gergőn határozottan érezni lehetett, hogy a dorgálás után lélekben egy kicsit elhagyta a stúdiót, és csak a végén csatlakozott vissza, Szabó Zsófi pedig lelkesen próbálta sínen tartani a kisiklásra ítélt vonatot, amit Rékasi Károly furcsaságai hajtottak.

Lehet, hogy a híresség éppen bal lábbal kelt fel, vagy csak a közönség nem tudta annyira értékelni az egészen egyedi humorát, de az biztos, hogy elég érdekes élménnyel ajándékozta meg így ünnepek előtt a nézőket. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy folyamatosan leöregezte magát, mintha azt várná, hogy valaki rácáfoljon – amit Szabó Zsófi végül meg is tett, szóval pozitívan zárult a történet.

Itt lehet megtekinteni Rékasi Károlyt a Reggeliben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás