promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Vivi tesztelte a vibrátorát – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre megérkezett VV Vivi vibrátora, ami talán a legszebb karácsonyi ajándék, amit kaphatott.

VV Vivi már elég régóta könyörgött a Való Világ 10 szerkesztőinek, hogy küldjenek be neki egy vibrátort. A szexuális segédeszközt végül úgy kapta meg, hogy összegyűjtötte rá a pénzt a munka hetén, és ki is fizette. A Nagy Testvér megnyugtatta a lányt, hogy a vibrátor úton van, és meg fogja kapni.

Vivi arca úgy csillant fel, mint amikor egy kisgyerek kibontja a karácsonyi ajándékát, és megtudja, hogy azt kapta meg a Jézuskától, amire nagyon régóta vágyott.

A vibrátor sárga, és Vivi le is tesztelte, persze még nem odalent, annyira azért nincsen kiéhezve. VV Renátó meg is állapította, hogy az eszköz nagyon csendes, szóval nem fogják hallani mások, amikor a 21 éves lány beveti majd.

Vivi anno még Gináéknak beszélt arról, ha megkapja a segédeszközt, akkor használni is fogja. Hát, sejteni lehetett, hogy nem arcmasszírozónak érkezik meg a dolog.

Közben a játék is zakatolt tovább, és hétvégén eldőlt, hogy VV Amanda már biztosan ott lesz a következő párbajon, mivel ő kapta a legtöbb jelet a kiválasztáson. Később kiderül, hogy kivel akar megmérkőzni.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás