promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négy és fél órát jet skizett, hogy lássa a szerelmét – börtönbüntetést kapott
Borítókép:  PX
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még nyáron kezdődött a pár szerelme, azonban a távolság elválasztotta őket. A férfi szenvedett. A nő várta. Egy napon a hős szerelmes útra kelt, hogy újra láthassa a Nagy Őt. De mindennek ára van. 

Ha megfelelő hangsúllyal olvassuk a fenti szöveget, akár egy film előzetesébe is beleillene. Igaz, ami igaz, valóban nem egy hétköznapi eset történt nemrég Man-sziget környékén. Történt ugyanis, hogy a 28 éves, szerelmes(!!!) skót féfi nem bírta tovább anélkül, hogy személyesen találkozna barátnőjével. Mint tudjuk, a sok utazási korlátozás viszont megnehezíti a mozgolódást, de nem a fiújét.

„Dale McLaughlan jetskivel indult útnak. Azt hitte, nagyjából negyven perc alatt odaér, de a masszív jetskizés valójában négy és fél órán át tartott. De ez még a kisebbik gond: a szigetre járványhelyzetben ugyanis csak külön engedéllyel szabad jönni, és McLaughlan ilyesmivel természetesen nem rendelkezett."

– írja a 444.

Meg is lett a következménye. Igaz, Dale még odaérve sem bukott le azonnal, hiszen a rendőrnek a barátnője címét adta meg sajátjaként, és két teljes napot együtt tölthettek, esténként zsúfolt szórakozóhelyekre jártak, mire lecsaptak rá a hatóságok. Ügyvédje szerint McLaughlan kemény depresszióval küzd, ezért lehetett, hogy nem bírta tovább és útra kelt.

A romantikus kalandjáért cserébe négy hetet kell a börtönben töltenie. 

Száguldás, jetski, szerelem!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás