promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish valaha egy cuki, szőke kislány volt – ő maga bizonyította
Borítókép:  Billie Eilish / Robyn Beck / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ egyik legismertebb énekesnője, Billie Eilish most lett 19 éves, és ennek örömére egy nagyon édes, több évvel ezelőtti képet osztott meg magáról.

Öt Grammy-díj, számtalan sláger, egy James Bond-betétdal, hatalmas rajongótábor és milliárdos megtekintések YouTube-on. Ezek csupán olyan dolgok, amiket a „Bad Guy” előadójának, Billie Eilish-nak sikerült elérnie az utóbbi években, szóval lehet őt imádni vagy utálni, ez olyan teljesítmény, ami mindenképp dicséretet érdemel, akárhogy is nézzük.

A szemtelenül fiatal Billie Eilish december 18-án lett 19 éves, ennek tudatában pedig egészen meghökkentő, hogy mekkora sikert tudhat maga mögött – abba pedig egyenesen félelmetes belegondolni, hogy még mit tartogat számára a jövő, hiszen korunk egyik legnépszerűbb énekesnőjéről van szó, akiért egyenesen megvadul a közönség.

Lehet, hogy az összetéveszthetetlen stílusa, az egészen egyedi zenéi vagy a különleges kisugárzása teszi, de Billie Eilish egy igazi jelenség manapság a fekete-zöld, szinte ikonikusnak számító hajával. Most a híresség szinte sokkolta az embereket a születésnapján, ugyanis kirakott egy cuki, évekkel ezelőtti fotót, amin még zabálnivaló, szőke kislány volt – bár valamiért sokan azt hitték, hogy a saját, nem létező gyerekéről rakott ki képet.

Itt lehet megtekinteni Billie Eilish szülinapi gyerekfotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás