promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi őszintén mesélt arról, miért nincs még gyermeke
Borítókép:  Atempo.sk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Koncertezik, lemezt készít, könyveket ír, zenét szerez. Rúzsa Magdi élete láthatóan szinte percről percre be van táblázva, mégis gyakran kapja meg a kérdést, hogy mikor lesz gyermeke. Az énekesnő egy interjúban mesélt az ezzel kapcsolatos érzéseiről. 

A 35 éves énekesnő elmondása szerint három évvel ezelőtti esküvője óta bombázzák a kérdéssel, hogy mikor várható a baba, Orosz Chyntia YouTube-os műsorában azonban most elmesélte, mik a gyermekvállalással kapcsolatos érzései. A Megasztár 3 egykori győztese sosem tagadta, hogy szeretne egyszer gyereket, viszont még nem látja megfelelőnek a pillanatot.

„Vannak dolgok, amit nem lehet erőltetni, meg kell várni a pillanatot. Szerettem volna olyan időszakot választani erre, amikor már tisztában vagyok azzal, hogy van mit adnom, és hogy meg tudom védeni olyan sérülésektől, amik engem vagy a tesómat értek. Ezek nyilván mély és régi dolgok, de ott vannak. A saját gyerekkoromban – úgy, hogy nem szeretném bántani a szüleimet, mert a lehető legtöbbet megtették értünk, de – mégis voltak olyan dolgok, amiket nem szeretnék, hogy az én gyerekeim is megtapasztaljanak. (…) azon kívül, hogy tudok-e adni, mi van, hogy ha azzal pont félbeszakítok valamit, amit meg a Jóisten nem véletlenül mért rám utat. Akkor utána jött a bűntudat, aztán az az érzés, hogy jó, kibiztosítom a pályát és akkor ott a tökéletes időzítés, és aztán rájössz, hogy nincs tökéletes időzítés” 

– mondta Magdi.

A sztár tehát még vár a tökéletes pillanatra, mi pedig csak azt tudjuk kívánni, hogy ez minél hamarabb jöjjön el. A teljes interjú itt megnézhető!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás