promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea félmeztelenül élvezte a hawaii napsütést – fotó
Borítókép:  Vajna Tímea / via
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Timinek elege lett a bezártságból, ezért fogta magát és kiruccant Hawaiira, ahol elkészült róla pár igazán szexi kép is.

Rengeteg jó és rossz dolog történt az utóbbi hónapokban Vajna Tímeával, hiszen nagynéni lett, viszont nagyon nehezen élte meg Los Angelesben a járványhelyzetet és az egyedüllétet. Most úgy gondolta, hogy ideje kipihenni a fáradalmakat, ezért elment Hawaiira, viszont sokaknak szemet szúrt, hogy ilyenkor utazgat, az egyik kommentelő pedig kérdőre is vonta őt a karantén miatt.

„Los Angelesben is az van sajnos.. az embereknek már annyira elegük van. Annyira jó volt, hogy Hawaiion az éttermek, szállodák, szörfös helyek nyitva voltak, de itt is maszkot viselt mindenki és csak negatív covid teszttel lehet beutazni Hawaii-ra”

– reagált a hozzászólásra Vajna Timi.

A híresség láthatóan remekül érezte magát a turistaparadicsomban, ugyanis többek között félmeztelenül, illetve apró fürdőruhában pózolt pár dögös fotó kedvéért, amiknek persze rögtön meglett a hatásuk, hiszen csak úgy záporoztak a rajongóktól a dicséretek. Ilyen bevállalós képeket talán még nem is osztott meg magáról Vajna Tímea és erről most mindenki meggyőződhet – persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás