promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: a villalakókat teljesen kikészíti, hogy dolgozniuk kell – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Gina a piálás és a mellmutogatás helyett a hátát fájlalja. Ilyen ez, ha beindul a munka.

A villalakók nem voltak felhőtlenül boldogok, amikor megtudták, hogy megkezdődik a munka hete. Úgy szól a régi mondás, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék. Erre gondoltak a szerkesztők is, és rögtön elvettek a játékosoktól minden kaját, amit innentől a munkával lehet beszerezni.

Fördős Zé adta le az első rendelést, ami három órás hagymavágást jelentett mindenkinek, csakis elfogadható minőségben, ahogy egy Konyhafőnökben is megkövetelné a zsűri.

A munka nem állhatott le, és bizony voltak olyanok, akiknek elég korán kellett kelniük, hogy diót törjenek, valamint tésztát válogassanak. Poénkodni senkinek se volt kedve a monoton munka mellett.

„A tésztaválogatásnál az idő nagyon-nagyon lassan telt. Az olyan volt, mintha 5-6 óra hosszáig válogattuk volna. Hát, jó lenne, ha már a végén járnánk”

- mondta VV Gina, akit eléggé megviselt a munka.

Gina megtudta azt is, hogy bár csapatban dolgoznak, a teljesítményük egyénileg van elbírálva.

VV Bálinték igazi testhezálló feladatot kaptak, mivel hímezniük kellett. Ezt bizony elég vicces volt már csak nézni is.

Közben lehetett látni, hogy aki keveset dolgozott, annak alig jutott valami egy kis májkrémen és kenyéren kívül, (VV Gina) de aki odatette magát (VV Amanda), az egy egész pizzát tehetett be a sütőbe. VV Robi volt a legügyesebb, aki még félre is tudott magának tenni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás