promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Birkával szexelt egy férfi, az állat gazdája mindezt végignézte, méghozzá négy másik férfi társaságában
Borítókép:  Pixabay.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rendőrség azonnal intézkedett, miután felkerült az eseményről egy videó a netre.

Az ember és az állat közötti érzelmi kötődésnek, a zoofíliának, illetve nemi érintkezés után már a bestialtásnak hívott dolognak hosszú múltra visszatekintő története van, emlékezzünk csak vissza a görög mitológia híres történeteire, amikor az istenségek állatok képében jöttek az emberek közé, hogy elcsábítsák őket. Európa névadóját, Európét például Zeusz egy megtermett fehér bika alakjában környékezte meg, majd Kréta szigetén magáévá is tette. Zeusznak később három gyermeke született Európétól.

Az ember és állat szexuális kapcsolat sokáig elfogadott volt, majd egyre jobban kikopott az emberi szokásokból, a legtöbb társadalomban pedig már büntetés is jár érte.

Sokan azonban ezt nem tudják.

A mostani eset Romániában történt meg. Egy férfi szexuális viszonyt létesített egy birkával, miközben öt férfi körülállta és nézte, köztük a birka gazdája is. Az esetet nem is nagyon akarták a négy fal között tartani, videót készítettek a nagy eseményről, ami majdnem egy évvel később felkerült a netre is, és szinte felrobbantotta azt. Az eset amúgy még 2019 nyarán történt.

Eljutott a rendőrséghez is.

Nyomozás indult, és a férfiakat előállították - írja a Főtér. A főszereplő egy 27 éves, Jegălia községbeli férfi volt. A tettes ellen állatkínzás, míg a többiek ellen felbujtás gyanúja miatt indult eljárás.

A sztori így is elég beteg, mégis van benne egy nem várt csavar,

az, hogy a tárgyalást a birka már nem élheti meg, mivel gazdája pár hónappal az eset után levágta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás