promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországra érkezik a Tesla
Borítókép:  ATTILA KISBENEDEK / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

December 14-én megkezdődött a Tesla magyarországi alkalmazottainak a toborzása. Mindezt a cég karrier oldalán szúrhatták ki a szemfülesek, ahol több pozícióra is lehet jelentkezni. Nagyon úgy tűnik, hogy az amerikai elektromosautó-gyártó hamarosan belép a magyar autópiacra, amely egyben azt is jelentené, hogy nem csak szervizszolgáltatást nyújtanának a jövőben, hanem Teslákat is árulnának Budapesten.

Az már nyílt titok volt, hogy Magyarország felkerült a Tesla térképére és a telepített Superchargerek után hamarosan szerviz nyílik a fővárosban. Persze akkor azonnal elindultak a találgatások arra vonatkozóan, hogy vajon csak egy Tesla-javító műhely nyílik hazánkban, vagy ez egy márkabolt megnyitását is jelenti majd.

A Tesla ugyanakkor eddig semmilyen aktivitást nem mutatott ezirányba, egészen mostanáig. A cég megkezdte a magyarországi munkaerő toborzását.

– számolt be róla a Portfolio.

A vállalat két budapesti pozíciót is meghirdetett, amelyek bárki számára elérhetők és megpályázhatók. 

Ehhez nem kell mást tenni, mint eljuttatni, a kizárólag angol nyelvű jelentkezést a Tesla számára. A most meghirdetett állások alapján tehát szinte biztosra vehető, hogy az autómárka értékesítési pontot is nyit majd Magyarországon, nem csak szervizszolgáltatásokat nyújt a jövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás