promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi elárulta, miért nem lesz klasszikus karácsonya
Borítókép:  Meglepetés
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár Gelencsér Tímea örül, hogy riporterként visszatérhet az Exatlon Hungary 3. évadában, de tisztában van azzal, hogy emiatt újra le kell mondania a klasszikus karácsonyról, és más családi ünnepekről is.

Gelencsér Tímea számára csak néhány napja ért véget a Dancing with the Stars, hiszen partnerével, Hegyes Bertalannal egészen a döntőig meneteltek, végül meg is nyerték a versenyt. Az egykori szépségkirálynő nem sokat tudott pihenni, míg a műsor adásaira készült, és most sem élvezheti a nyugalmat, hiszen hamarosan indul Dominikára.

Timi harmadszor tér vissza az Exatlon Hungary-be; az első évadban a Bajnokok csapatát erősítette, majd a második szériában már riporterként működött közre. Ugyanebben a szerepben láthatjuk majd december 28-tól, hétköznap esténként a TV2-n, hiszen a sportreality már idén, két ünnep között elindul.

Bár Timi nagyon várja, hogy újra részese legyen annak a kalandnak, amit az Exatlon Hungary nyújt a számára, tisztában van azzal, hogy ez újabb lemondásokkal jár együtt.

„Nagy öröm, hogy újra részese az Exatlon Hungary-nek. Ez már a harmadik évadom, a második, hogy riporterként számítanak rám. Hamarosan indulunk Dominikára, így ez lesz a harmadik évem, hogy nem lesz klasszikus karácsonyom, a szülinapomról, és utána anyuéról már nem is beszélve. Nagyon támogató családom van, szeretjük a jeles napokat együtt, szeretetben megünnepelni. Ez most nem pont úgy lesz, ahogy szoktuk, hiszen ismét felpörögtek az események, de mindenre időt szakítok az utazás előtt”

– nyilatkozta Tímea a Borsnak.

Az Exatlon Hungary 3. évada december 28-án indul el a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás