promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulka János teherbe ejtette Lang Györgyit
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulka János és Lang Györgyi a Propaganda című műsorban vallottak korábbi szerelmi életükről és az énekesnő terhességéről.

Eddig soha nem hallott történetet osztott meg az országgal Lang Györgyi és Kulka János, akik a TV2 Propaganda című műsorának legutóbbi vendégei voltak. Az énekesnő még fiatalkorában ismerkedett össze a színésszel Szegeden, de eleinte nem találták meg a közös hangot.

Mikor aztán a főiskolán egy osztályba kerültek, a kezdeti barátságból hamar szerelem alakult ki, ami aztán elég hamar, az iskola után véget is ért. Bár Györgyi úgy érezte, hogy minden rendben van kettejük között, és már várta, hogy János mikor kéri meg a kezét, a színész meglepő kijelentést tett, ami mindent megváltoztatott.

„Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból, majd azt mondta: »Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék.« Tehát ilyen jól éreztem. Évekig ki voltam borulva”

-  mondta Lang Györgyi.

Mire Kulka János rögtön így reagált, amire aztán tényleg senki sem számított:

„Szörnyű volt, terhes voltál”

Az énekesnő elárulta, hogy valóban János volt a gyermek apja, aki egy kislány lett volna. A színész elmondása szerint Györgyi kétszer is terhes volt a '80-as évek elején, de további részletek nem derültek ki ezzel kapcsolatban.

A teljes beszélgetést alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás