promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csősz Bogi keményen nekiment Dancsó Péternek: „Ne rajtam élősködjön”
Borítókép:  Csősz Boglárka / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dancsó Péter ismét kiparodizálta a Feleségek luxuskivitelben című műsort, és úgy látszik, hogy ez nagyon nem tetszik Csősz Boglárkának.

Csősz Bogit leginkább a Viasat 3 Feleségek luxuskivitelben című realityjéből ismeri a közönség, amiben megismerhetjük a többi luxusfeleséggel közös, bohókás kalandjait. Mivel a műsorban rengeteg mókás szituáció van, ezért az ország egyik leghíresebb YouTubere, Dancsó Péter is előszeretettel figurázza ki az adásokat. Az NLC most észrevette, hogy valaki megkérdezte Csősz Boglárkától, vajon nézi-e ezeket a videókat, a híresség pedig kemény őszinteséggel válaszolt.

„Ki szoktam hagyni. Semmi újat nem látnék! Azt gondolom, hogy ahelyett, hogy valaki csámcsog az életemen, inkább teremtse meg magának azt, amit akár meg is irigyelhetnének. Vagy inkább mondjam úgy, hogy ne rajtam élősködjön?”

– írta Csősz Bogi.

Dancsó Péter néha egészen gonoszan viccelődik a Feleségek luxuskivitelben szereplőivel, így érthető Csősz Boglárka keserűsége, és hogy miért reagált ilyen durván. Bár az is benne van a pakliban, hogy igazából jó kapcsolatot ápolnak, és csak egy kis baráti piszkálódás, poénkodás volt ez a részéről, de az biztos, hogy az utóbbi években már sokan kiakadtak a videós eddigi tartalmai miatt, szóval akár még valós is lehet a feszültség.

Itt lehet megnézni Dancsó Péter paródiáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás