promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi elárulta, hogy milyen pasik jönnek be neki
Borítókép:  Tóth Andi / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben rengeteg ember figyelmét felhívta magára Tóth Andi, akiről most kiderült, hogy a fiatalabb, vagy inkább az idősebb férfiakra bukik.

Tóth Andi sokáig leginkább a csábító megjelenése miatt került középpontba, de a TV2-n futott Sztárban sztár című műsorban végérvényesen bebizonyította, hogy egy igazán tehetséges énekesnő, aki a színpadra született. Természetesen rengeteg embert érdekel, hogy mi van vele, mi zajlik a magánéletében, és most a Bors tett fel neki pár villámkérdést, amiknek köszönhetően többek között azt is megtudtuk, hogy korabeli, vagy inkább idősebb férfit választana.

„Az idősebb pasikkal és barátokkal jövök ki igazán jól. Úgy alakult, hogy korán felnőtté váltam, és nem tudok olyannal kommunikálni, aki nem tudja, hogyan fizesse be a rezsijét”

– árulta el Tóth Andi.

A híresség azt is elmondta, hogy a természetesség helyett jelenleg inkább a sminket preferálja, imád összebújni, bekuckózni és úgy filmezni vagy enni, ráadásul az alkoholt sem veti meg, amik közül főleg a röviditalok nyerik el a tetszését, mint például „egy jó erdélyi pálinka”.

Mivel Tóth Andi nem szeretne lemondani a finom falatokról, így mindig a testmozgást választja. Tisztában van azzal, hogy ha egy sportos képet tesz ki magáról, azt sokan akkor is erotikus fotóként könyvelik el, és ezt az is bizonyítja, hogy ennél a fotójánál is rengeteg nyálcsorgató, szexuálisan túlfűtött komment van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás