promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fejberúgta a menyasszonyt a férj az esküvőn, miközben öltáncot lejtett neki – videó
Borítókép:  Tiktok
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Váratlan esemény volt, ilyen tényleg nem minden nap történik egy esküvőn. Volt kis sírás utána, de a résztvevők szerint a vége jól sikerült, és reggel nyolcig tartott a banzáj.

Már lezajlott a szertartás, elhangzottak a beszédek, koccintottak az új pár egészségére, így elkezdődött volna a felhőtlen kikapcsolódás.

Az esküvői buli fényponja volt a férj öltánca feleségének, ami kicsit félrement, pedig – ahogy a videón is látszik – ígéretesen indult minden. Aztán megtörtént a történetben a csava: a férj a lábával véletlenül eltalálta újdonsült feleségét. Pedig az egész arról szólt volna, hogy kezdőlökést adjanak a bulinak.

Rengetegen videóztak az eseményen, és szinte azonnal felkerült a TikTok-ra a történés, ahol azóta külön életét él milliós megtekintéssel.

Micaela, a feleség kicsit furcsán érezte magát, kiment az egyik mellékhelyiségbe, hogy elmorzsoljon pár könnycseppet, de a férje utánament, és szinte azonnal megnyugodtak.

A buli pedig a rossz indítás után fergetegesre sikeredett, a násznép reggelig pörgött a táncparketten. Ha nincs a TikTok, talán soha nem is hallunk erről a kis malőrről.

(Forrás: " target="_blank">Lad Bible)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás