Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Először beszélt kisfia elvesztéséről John Legend

Először beszélt kisfia elvesztéséről John Legend

Színes

Először beszélt kisfia elvesztéséről John Legend

Színes

Héjja Krisztián - 2020.11.25. 14:50

A népszerű énekes John Legend és felesége, Chrissy Teigen még szeptember 30-án vesztették el fiúkat. Az sztárpár most egy friss interjúban beszélt az őket ért tragédiáról és érzéseikről. 

A tragédia után az előadó és párja fekete-fehér képekkel közölte a rajongókkal a szörnyű hírt, mely után a zenész két hónapig szinte egyáltalán nem nyilatkozott a sajtónak. Most ezt a csendet törték meg a Good Morning America című műsorban, ahol őszintén beszéltek a gyászról és az érzéseikről. 

„Engedélyt adtam magamnak arra, hogy teljesen átéljem a bánatot és a gyászt. Minden nap más, így amikor az emberek megkérdezik, hogy vagyok, azt mondom, hogy rendben vagyok ma. Nem érdekel, ha valakit ez kellemetlenül érintett vagy felháborított. Megértem, hogy így is lehet rá reagálni, de azoknak az embereknek szólt, akik hasonló fájdalmat éltek át”

– mondta el a modell a műsorban. Legend az interjú során pedig arról beszélt, hogy először tartott a tragédia után kirakott képektől és attól, hogy a rengeteg részvétnyilvánítás újra és újra feltépi majd a sebeket.

„Chrissy úgy gondolta, hogy az akkor készített fotókkal tudunk majd megemlékezni Jackről. Én viszont aggódtam, nem akartam visszagondolni erre a fájdalomra… A vetéléssel az a helyzet, hogy a semmivel, az ürességgel térsz haza. Azért készültek a fotók, hogy legyen valami, amire emlékezünk” 

– tette hozzá John, aki bátornak nevezte feleségét és bevallotta, ez a tragédia még erősebbé tette a házasságukat.

Borítókép: NASIR KACHROO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP