promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szétrakta a lábait egy fotósnak – videó
Borítókép:  Metropol
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi kivágott felsőt öltött magára és részt vett egy fotózáson, amiről egy videót is posztolt az Instagram-oldalára. A villantás annyira jól sikerült, hogy még az ország egyik bulvár oldala is teljesen megzavarodott tőle.

Tóth Andi 2014-ben jelentkezett az X-Faktor ötödik szériájába, ahol aztán bekerült a legjobb 12 közé, Szikora Róbert mentoráltjaként. Az akkor még csak 15 éves fiatal énekesnő párbaj nélkül menetelt végig a versenyen, és végül meg is nyerte azt.

Andi azóta több műsorban és sorozatban is feltűnt, részt vett A Dal 2016-ban, szerepelt az RTL Klub Válótársak című sorozatában, és kiemelt szerepet kapott a Madách Színház Nyomorultak című musicaljében. A Sztárban Sztár nemrég véget ért hetedik évadában is egészen a döntőig menetelt, elképesztő átalakulásaival és lehengerlő produkcióival a dobogó második fokára állhatott fel.

Feltevődik a kérdés, hogy miért volt szükség erre a kis életrajz ismertetőre, mikor az ország egyik leghíresebb énekesnőjéről van szó, akiről mindenki tudja, hogy honnan indult. Vagyis, majdnem mindenki. Az egyik bulvár oldal ugyanis meg van győződve róla, hogy Andi karrierjét a Megasztár indította el.

Persze hibázni emberi dolog, mindenkivel megesik, és mentségükre legyen mondva, hogy valószínűleg Andi legutóbbi villantása zavarhatta meg őket. Az énekesnő ugyanis egy videót posztolt az Instagram-oldalára, ami egy fotózáson készült. Ezen jól látható, hogy Andi egy jól kivágott felsőben van, ami alig takarja nőies formáit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás