promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézni vagy csinálni szeretik a Való Világ 10 lakói?
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új villalakókat megizzasztotta a beköltözés előtt pár pikáns kérdéssel az RTL Klub.

A sima RTL Klubon továbbra is A Konyhafőnök fogja hozni a fő nézettséget, azonban az RTL 2-őn ma este 21 órától már indul a Való Világ 10 beöltöző showja.

A show műsorvezetői az egykori villalakó, és az előző évad műsorvezetője, Nádai Anikó és társa, az X-Faktor egyik mentora, Puskás Péter lesznek. Előbbi harmadik, utóbbi pedig második alkalommal látja el a műsorvezetői feladatokat. A kapcsolódó kísérőműsort Gáspár Győző fogja vezetni.

A műsort mindennap élőben közvetíti az RTL 2 22 órától, szombatonként pedig 21:00-től. A beköltöző villalakók természetesen túl vannak a megfigyelésen, és a koronavírus teszteken, de innentől a járvány alakulásáról nem sok mindent fognak tudni.

Közben az RTL megcsinálta a villámkérdéses interjúját, ahol VV Amanda, VV Merci, VV Gina, VV Vivi, VV Moh, VV Renátó és VV Gábor válaszol őszintén például arra, hogy az egyéjszakás kaland, vagy a hosszú távú kapcsolat hívei, illetve paplannal, vagy anélkül szeretik-e csinálni. A bemelegítésben persze lesznek olyan kérdések is, hogy mozi vagy színház, illetve pénz vagy hírnév.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás