promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ada olyan képet rakott ki magáról, amilyet csak kevesen mernének
Borítókép:  Pintér Adrienn / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A VIVA egykori műsorvezetője, Pintér Adrienn elég bátor dolgot tett, ugyanis megmutatta az Insta-fotók mögötti valóságot.

Már megszokhattuk, hogy a hírességek a legszebb arcukat akarják mutatni a közösségi médiában, és ebben a különböző filterek, illetve a néha túlzásba vitt retusálás a nagy szövetségesük. Kifejezetten ritka, mikor valaki vállalja a természetes, igazi önmagát, hiszen nem mindenki szeretné „összetörni” a róla kialakult képet – de Ada nem ilyen.

„Tökéletlen csütörtök reggelen a csúf igazság napjára ébredtünk. Szóval mielőtt mindenki sokkot kapna tisztázzuk, hogy ezek ébredés után nem sokkal készült képek, amikor úgy nézek ki, mintha vki éjjel sutyiban feltöltött volna mindent a fejemen aztán persze ez pár óra alatt rendeződik... Fogjuk rá”

– írta Pintér Adrienn, vagyis Ada a fotókhoz, amiken smink nélkül szerepel.

Természetesen rögtön megjelentek a dicsérő kommentek, hiszen rengetegen írták, hogy ő így is gyönyörű, és neki egyáltalán nem kell rásegítés ahhoz, hogy igazán szép legyen, szóval nagy sikert aratott az egykori műsorvezető őszinte posztja. Már csak az a kérdés, hogy rajta kívül hányan lennének képesek hasonlóra.

Itt lehet megtekinteni Ada bevállalós képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás