promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex kiakadt: „Elkeserítő, hogy az emberek mennyire gyűlölik egymást”
Borítókép:  ByeAlex / via joy.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába akarja ByeAlex kizárni a negatív gondolatokat és hatásokat az életéből, ha a Facebook tele van mocskolódással – erről beszélt most a népszerű énekes.

Az ember szinte minden egyes nap látja, hogy az internet anonimitásának köszönhetően mindenki úgy szól be a másiknak, hogy egy pillanatra sem gondol bele abba, hogy mindannyian emberek vagyunk, és a gorombaság még online is nagy, gyötrelmes erővel bír. Úgy látszik, hogy ByeAlexnél is betelt a pohár, hiszen nyílt levélben szólalt fel a témával kapcsolatban.

„Elkeserítő, hogy az emberek mennyire gyűlölik egymást, és hogy ennek kifejezésére a Facebook a legkedvesebb eszközük. Egyre nagyobb feszültséget és mocskot látok mindenhol. Nem akarom ezt se beengedni, de még csak átengedni se magamon... Nehéz most józannak és mentálisan egészségesnek maradni... Pedig jön még napfény, jön még a tánc, és jön még millió csók is; mosoly, ölelés, tavasz, folytatás... én ott leszek”

– osztotta meg gondolatait ByeAlex.

Most, hogy a járvány miatt rengetegen otthon vannak, valószínűleg mindenki frusztráltabb, és szinte csak digitális úton tud kommunikálni a külvilággal, így biztosan megszaporodnak majd a sértő, dühöngő kommentek, szóval aktuális, amit ByeAlex kiírt. Ha szerencsénk van, páran elgondolkodnak majd a dolgon, és talán visszafogják magukat annak érdekében, hogy egy kicsit elhaljon a jelenlegi helyzetre jellemző negativitás, és boldogabbak, élhetőbbek legyenek a hétköznapok.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás