promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa kihívás terjed a budapestiek körében, mégis egyre többen csatlakoznak
Borítókép:  WallpaperAccess
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre több budapesti vesz részt az új kihívásban, melynek célja, hogy megtalálják a Harry Potter-filmek sztárját, Jason Isaacs-et, aki éppen nálunk forgat.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Budapesten forgatják a Mrs. Harris Goes To Paris című filmet, melynek egyik szerepét a Harry Potter Lucius Malfoyaként is ismert Jason Isaacs alakítja. A színészről sokáig nem is lehetett tudni, hogy Budapesten tartózkodik, de a Draco Malfoyt megformáló Tom Felton nemrég lebuktatta őt.

Azóta a rajongók nem nyugszanak addig, mindent megtesznek, hogy Jason Isaacs nyomára bukkanjanak. Rohamosan terjed az interneten a #findlucius nevű kihívás, amihez egyre több budapesti csatlakozik.

Bár a rajongók próbálkozásai egyelőre nem vezettek célra, hiszen eddig senkinek sem sikerült megtalálni a színészt, de nem akarják feladni. Egy külön Facebook-csoportot is létrehoztak emiatt. A legtöbben egyébként a belvárosban keresik Isaacs-et, hiszen nemrég a Parlament közelében forgatták a Mrs. Harris Goes To Paris egyik jelenetét.

Alább tekinthető meg egy TikTok-videó, amiben a készítők egy sikertelen nap után egy házilag készített bájitalt kotyvasztanak, hátha szerencsét hoz nekik a következő napra.

@isafriday

Hi Tom, it’s day 1 of finding your DAD in BP ##dracotok @t22felton ##harrypotter ##magic ##sliderin

original sound - georgie
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás