promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sean Connery özvegye elárulta, milyen volt a színész életének utolsó időszaka
Borítókép:  Micheline Roquebrune és Sean Connery / SCHROEWIG / CS / SCHROEWIG/News & Images / dpa Picture-Alliance via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész világ gyászolja a legendás Sean Conneryt, akiről most kiderült, hogy már hosszú ideje demenciával küzdött, ami eléggé megbélyegezte a végső éveit.

Október 31-én, 90 éves korában elhunyt a James Bond-széria Oscar-díjas világsztárja, Sean Connery, aki hatalmas űrt, és elképesztő alkotásokat hagyott maga után. Halála szinte sokkolta a rajongókat, de a MovieWeb cikke alapján a családtagjai már évek óta tudták, hogy sajnos drasztikusan romlott a színész egészségügyi állapota. Most özvegye, Micheline Roquebrune mesélt az ikon küzdelmeiről, és a búcsú meghitt pillanatairól.

„Ez már nem volt számára élet. Az utóbbi időben már nem volt képes kifejezni önmagát. Legalább álmában halt meg, és annyira békés volt. Végig vele voltam, és csak úgy elmúlt. Pontosan ezt akarta... Demens volt, és már érezte a hatását. Teljesült az utolsó kívánsága, és csak úgy csendben elmúlt”

– árulta el Micheline Roquebrune, aki 1975 óta volt Sean Connery felesége.

A híresség a Bahama-szigeteken töltötte az utolsó időszakot, és ezek alapján festői környezetben, végtelenül nyugodtan, szerelme társaságában távozott az élők sorából, ezzel pedig elérte azt, amit szinte minden ember szeretne, de csak az igazán szerencséseknek adatik meg. Hosszú, eredményekkel teli életet tudhatott maga mögött Sean Connery, akit örökké a legnagyobbak között fogunk emlegetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás