promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish egyenesen sokkolta az embereket a legutóbbi képével
Borítókép:  Billie Eilish / FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyat posztolt Billie Eilish, ami rendesen meglepte a rajongókat, hiszen sosem hitték volna, hogy valaha is így látják a kedvencüket.

Jelenleg Billie Eilish számít az egyik legnépszerűbb előadónak, és ez nem csupán a „Bad Guy” című gigaslágernek, és a tehetségének köszönhető, hanem annak is, hogy ő egy igazi jelenség. Már most, 18 évesen határozott véleménye van a világról, és tudatosan próbálja leplezni a testét különböző bő ruhákkal, hogy ne a külsejével, hanem inkább a teljesítményével foglalkozzanak az emberek – ezért is váratlan, amit most tett.

Billie Eilish rendesen meghökkentette a közönséget, ugyanis kirakott magáról egy elég elmosódott képet, amin szokatlan módon teljes sminkben van, fülbevalókkal „kicsinosítva”, így szinte rá se lehet ismerni, hiszen még talán nem is láthattuk ilyen stílussal.

De szerencsére nem kell aggódni, az énekesnő nem dobta el az elveit, hiszen elvileg csupán egy halloweenra készült makeupról van szó, de azt nem akarta megmutatni, hogy végül milyen is lett jelmezzel együtt a végeredmény. Magához a meglepő fotóhoz nem is nagyon fűzött kommentárt, de még így is sikerült szinte felrobbantania az internetet, pedig csak egy kis sminket dobott magára – és ez az egészben a leghihetetlenebb.

Itt lehet megtekinteni Billie Eilish homályos, de még így is egészen sokkoló képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás