promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nőverő vagy sem? Ítélet születik Johnny Depp ügyében
Borítókép:  COOLMEDIA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már 2018 óta húzódik Johnny Depp rágalmazási pere a The Sun napilap ellen. Ha minden jól megy, november 2-án végre pont kerülhet az ügy végére. 

Évek óta foglalkoztatja a médiát a sztárról felröppent hír, miszerint exfeleségét, Amber Heard-ot többször is fizikailag bántalmazta. A sztár az ügy kezdete óta tagadta, hogy bármikor is kezet emelt volna volt párjára, de Dan Wootton főszerkesztő ennek ellenére is „nőverőnek” nevezte a The Sun egyik számában. 

A The Sun jelenleg a második legnagyobb számban értékesített napilap, a maga közel másfél milliós példányszámával.

Nem véletlen, hogy a cikk után a fél világ elfordult a Karib-tenger kalózai filmek sztárjától, így komoly munkáktól esett el a színész. 

Depp 2018-ban pert indított az újság és az újságíró ellen rágalmazási ügyben, amiről hamarosan ítélet születhet. Reméljük, hogy ezúttal nem voltak olyan mocskos témák, mint a filmsztár korábbi, bántalmazási tárgyalásain. Biztos sokan emlékeznek rá, de a színész és az ex közti per meghallgatásai során durva részletek derültek ki.

Johnny Depp elmondta, hogy egyszer egy nagy adag fekáliát talált az ágyukban, amelyet szerinte csak volt felesége hagyhatott ott. Ezenkívül akkor az is elhangzott, hogy Amber többször próbálta megtámadni férjét, volt hogy vodkásüveggel esett neki. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás