promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Influenza ellen oltva volt, de a koronavírust elkapta Bochkor Gábor
Borítókép:  EVAGAZDAG/Retro Rádió
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bochkor Gáborék otthonról fogják vezetni a Retro Rádió reggeli műsorát.

A legendás műsorvezető eléggé fél a tűtől, de a múltkor élő adásban adta be neki a háziorvosa, dr. Torzsa Péter az influenza elleni védőoltást. Igazából még ennek is kell bőven idő, hogy ki tudja fejteni a hatását, de Bochkor közben peches volt, mert valahogy sikerült összeszednie a koronavírust.

„Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok”

- nyilatkozta Bochkor a Blikknek.

A műsorvezető a gyorsteszten még át tudott menni, de a PCR-teszt már rögtön kimutatta, hogy gond van. A Retro Rádiós kollégákat a napokban fogják majd tesztelni, de természetesen Bochkor azonnal jelezte nekik, hogy addig ne nagyon érintkezzenek másokkal.

„Mindenkinek felállítják a szükséges technikát az otthonában, hogy hétfőtől adást tudjunk csinálni. Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba”

- erősítette meg a lapnak Bochkor, bár érdekes, hogy azért Lovász László, Gábor műsorvezető társa ma bement a rádióba, de gyakorlatilag egyedül volt. 

Amíg a rádiós nem jön rendbe, addig természetesen az ATV-n futó #Bochkor felvételei is elmaradnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás