promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meg lehet nyerni A Konyhafőnök VIP-t cuccos kajával?
Borítókép:  zoltansarosi.com/RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Horváth Cintiát valószínűleg nem sokan ismerik, pedig a nyíregyházi lány kitűzte maga elé, hogy megnyeri A Konyhafőnök VIP-t.

Korábban az RTL Klub nyilvánosságra hozta a névsort, hogy kik szerepelnek majd az idei A Konyhafőnök VIP-ben, de valamiért Horváth Cintia lemaradt róla. Amúgy olyan celbek állnak majd be a pult mögé, mint például Ganxsta Zolee, Király Linda, Oroszlán Szonja, Erdei Zsolt, Pokorny Lia, vagy Hujber Feri. A műsor előzetest is kapott, ahol láthatjuk, hogy lesz izgalom rendesen.

Közben felkerültek a sztárok bemutatkozó videói is, szóval, akiről nem tudjuk kicsoda, azt dióhéjban megismerhetjük. Horváth Cintiát nem igazán tudta a többség hova tenni, de mint kiderült, egy afféle hobbiinfluenszerről van szó, már ha van ilyen kifejezés.

A nyíregyházi lány webshopot vezet, modellkedik, és szabadidejében influenszer. A családban mindenki imád főzni, szóval szerinte helye van a műsorban, ahol megvillanthatja a tehetségét.

„Azt szeretném bemutatni a versenybe, hogy én nem az a kis modell lány vagyok, aki salátát eszik, hanem imádom az ilyen cuccos kajákat”

– mondta a lány a bemutatkozó videóban.

Hát, ha Rácz Jenőt, Sárközi Ákost, és Fördős Zét leveszi a lábáról a cuccos kajákkal, akkor lehet esélye.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás