promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radics Peti befejezi a videózást – kiderült, hogy miért
Borítókép:  Radics Peti / youtube.com/Radics Peti (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legnépszerűbb YouTubere, Radics Peti bizonytalan időre visszavonul, és egy hosszú, nyilvános levélben indokolta a nehéz döntést.

Viszonylag kevés igazán kiemelkedő alakja van a hazai YouTube világnak, de Radics Peti mindenképp közéjük tartozik, hiszen elképesztő módon már 786 ezer feliratkozóval rendelkezik, akiknek hosszú évek óta gyártja a humoros tartalmakat, amik között láthatunk pár vicces üzenetváltást, vagy akár alászinkronizált, parodisztikus jeleneteket is – de hiába a hatalmas siker, most bejelentette, hogy mégis abbahagyja a videózást.

„Sziasztok!
Sokat gondolkodtam a csatornámon, a videóimon és azon hogy mennyire kihatással van ez az egész a magánéletemre és az egyéb munkáimra. Úgy érzem, jelen pillanatban alkalmatlan vagyok egy ekkora embertömeggel rendelkező csatorna vezetésére. Túl sok figyelmet szenteltem rá, a magánéletem rovására. Nem kezdem el sorolni, hogy mennyi minden történik jelenleg is a háttérben, amiről nagyon kevesen tudnak, így csak annyit szeretnék ezzel kapcsolatban mondani, hogy SOK most ez nekem. Túl sok az elvárás, amiknek nem tudok jelenleg megfelelni. Elindultam egy úton, amiről nem szeretnék letérni, ha viszont ebben az állapotban videózok tovább, azt érezni fogja mindenki. Talán már érzitek is. Ha az ember nem tud 100 százalékot belevinni a munkájába, az pocsék lesz, ezt pedig szeretném elkerülni és nem erőltetni. Túl sokszor hagytam figyelmen kívül saját magam. Ennek ideje véget vetni.
Így határozatlan időre szüneteltetem a tartalomgyártást.
Szeretnék majd egyszer visszatérni újult erővel, friss ötletekkel, 110 százalékon pörögve. Vannak nagyon ígéretes projektjeim, amiket ha most fejeznék be ebben az állapotban, egy rakás sz*r lenne, nem pedig maradandó. Sokszor követtem el ezt a hibát. Egy alkotó kivetíti akarva-akaratlanul is az érzelmeit a videóiban, ezt pedig nem szeretném így ebben az állapotban. Van 3 projekt, amik még publikálásra kerülnek a következő napokban, utómunka van csak vissza velük, azokat szeretném befejezni, aztán szünetre vonulok. Nem tudom meddig. Lehet hogy pár nap, hetek, hónapok de szükséges ameddig nem jön minden egyenesbe körülöttem és saját magamban.
Köszönöm a megértéseteket! A napokban még találkozunk”

– írta közösségi oldalán Radics Peti.

Szerencsére nem kell örökre búcsúznunk tőle, hiszen csupán egy kis „pihenőről” van szó, és a visszajelzések alapján a rajongók természetesen megértették a döntését – amit valószínűleg nem volt könnyű meghoznia –, mivel az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát, és ne kényszerből, hanem szívből csinálja azt, ami ennyi embert boldoggá tesz.

Rengetegszer előfordult már, hogy egyes YouTuberek annyira belefáradtak a folyamatos tartalomgyártásba, hogy komoly lelki problémáik lettek belőle, szóval Radics Peti okosan döntött, hogy még idejében megfékezte az esetleges gondokat.

Itt olvasható a bejelentés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás