promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coub-válogatás: Schobert Norbi állítja, hogy akkor vagy férfi, ha edzel
Borítókép:  Update LOW CARB/Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jön egy kis nosztalgia Lady Gaga és Bradley Cooper társaságában a Csillag születikből, és bemutatjuk „mr sósmogyorót” is. Lássuk a legújabb és legjobb Coub-videókat!

A női nem valószínűleg hosszú listát tudna arról írni, hogy nekik mi az elengedhetetlen egy férfiben. Biztos első helyen végeznének olyan kritériumok, hogy legyen kedves, odaadó, jóképű és a többi. Schobert Norbi szerint az igazi férfi edz – hát tegyetek így, hogy egészségesesek maradjatok.

A Csillag születik olvasópróbáján járunk, amikor is Lady Gaga belekezdett a Shallowba, amire mindenki elérzékenyült. A teljes videót itt találjátok, a Coub-részletet meg mi mutatjuk.

Mulat a nép, mulat az utca. Valószínűleg mindenki meglepődne, ha egy ilyen úriemberrel találkozna az autópályán, de ezt az esős őszt biztosan fel tudná dobni.

Továbbra is mulatunk, csak nem az autópályán, hanem a metrón. Ennyi erővel a Daft Punk tagjai is felszállhattak volna.

Nem hiszem, hogy mi fogjuk a „mr sósmogyoró” nevezetű youtuber karrierjét beindítani, de talán ő maga sem. Az osztálytársai most arra kérték, hogy igyon meg egy pohár nyers tojást. Nem túl nagy Jackess-kihívás, de az egészet amolyan Steve-O-san sikerül visszahányni. Aki a teljes videót szeretné látni, az ide kattintva éri el.

Mutatjuk a világ talán egyik legnagyobb női Liverpool- és Steven Gerrard-rajongót, akinek az ikon anno aláírta a telefonját. Valószínűleg még mindig a vitrinben van. Persze a feltöltő már itt is poénkodik, mivel azt a címet adta a videónak,hogy:

„Szomorú, mert Steve összefirkálja a telefonját”.

Zárásként jöhet a napi cuki, két imádnivaló papagájjal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás