promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi egy férfiállatra vágyik: „Félnek tőlem a férfiak!”
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andit folyamatosan bókoló, udvarló üzenetekkel bombázzák a férfiak, akik nem mernének odamenni hozzá. A fiatal énekesnő most elárulta, hogy mi lehet az oka annak, hogy a férfiak ennyire félnek tőle, és hogy milyen számára az álompasi.

Tóth Andi és Szabó Ádám már egy ideje nincsenek együtt, de ez nem azt jelenti, hogy a gyönyörű énekesnő máris készen állna egy újabb kapcsolatra. Márpedig elég sokan úgy gondolják, hogy ennyi idő után Andi már túllendülhetett korábbi párkapcsolatán, ezért folyamatosan udvarló üzenetekkel bombázzák őt.

Az ember azt gondolná, hogy Andit az utcán is megtalálják és leszólítják a férfiak, de a Sztárban Sztár versenyzője elárulta, hogy egyáltalán nem mernek közeledni hozzá.

„Többször fordult már elő velem, hogy olyan üzeneteket kaptam, amelyben egy srác azt írta, hogy itt és ott látott, de nem mert odajönni. Lehet, a kisugárzásom ijesztő, de az tény, hogy félnek tőlem a férfiak”

– kezdte a Blikknek Andi, aki bár most egyáltalán nem vágyik kapcsolatra, ez nem azt jelenti, hogy teljesen el akarna zárkózni a férfiaktól. Mindazonáltal azt egyáltalán nem bánná, ha ezek a félénk férfiak nem keresnék őt:

„Azt gondolom, hogy egy igazi férfi a talpán, egy férfiállat, na, ő majd oda mer jönni. És ő jöhet is, persze csak akkor, ha normális és kedves. (...) Külsőre mindig is volt zsánerem. Brad Pittnek nem mondanék nemet, de alapvetően a sötét, félhosszú, túrható hajú pasik jönnek be, a kék szemekért odavagyok, és szeretem, ha egy pasinak van válla. Nekem nem kell kockás has, de azt szeretem, ha úgy fölém tud tornyosulni, hogy adjon biztonságérzetet. Amitől viszont kivagyok, ha egy pasinak vékonyabb a lába, mint az enyém”.

Andi elhatározta, hogy két zenésszel zátonyra futott párkapcsolat után többet nem akar művészekkel kezdeni:

„Nem akarok zenész, művész férfit magam mellé. Nekem ők nagyon szabad szelleműek, én meg nagyon nem. Én azt az ember keresem, akivel családot alapíthatok. Az összes volt osztálytársamnak, otthoni barátomnak már gyerekei vannak, a nagymamám 17 évesen szült, anyukám 24 évesen adott életet a bátyámnak. Nem azt mondom, hogy rögtön akarok én is egy babát, de ha valaki nem hosszú távon gondolkodik, az nálam szóba sem jöhet. (...) Karakán csaj vagyok, de szívesen bíznám rá magam valakire, aki mellett el tudom engedni ezt a főnökösdit”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás