promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bemutatjuk a mellvillantós ausztrál Kardashian-lányt – válogatás
Borítókép:  Daily Mail/Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tammy Hembrow nem riad vissza attól, ha bikinibe kell bújni. Közben Bella Thorne őrületes dekoltázst villantott, míg Metzker Viki fekete démonként sörözik.

A három lánytestvért, Emileet, Amyt, és Tammy Hembrowt az ausztrál Kardashian-lányokként emlegetik. Mindenki őrületes Instagramos követőtáborral rendelkezik, és ha ruhát, bikinit, kozmetikai terméket kell reklámozni a távoli kontinensen, akkor rögtön mindenki rájuk gondol.

Közülük az egyik legbevállalósabb Tammy, akiről el nem mondaná senki, hogy már két gyermekes anyuka. Tényleg érdemes követni az Instagram oldalát, mert meglepően jó fotók kerülnek fel. Mind a három posztnál érdemes lapozni is. 

Bella Thorne nem hazudtolja meg magát és a szexualitását, mivel már az Only Fans nevű erotikus oldalon mutogatja magát egy ideje. Az Instagramnak maradnak a kevésbé merészebb képek. Ha lapoztok egyet, akkor a második fotón már látni is fogjátok, hogy a biszexuális színésznőnek éppen mihez lenne kedve.

Metzker Viki inkább a zenékre koncentrál, mint a villantásokra, de így is bekerülhetett a válogatásunkba ebben a szexi fekete ruhában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás