promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóráék miatt kihívták a rendőröket
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég kihívták a rendőröket Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltjához, de mind ez idáig nem lehetett tudni, hogy mi volt a bejelentés apropója.

Rendőrök érkeztek ki október 3-a, szombat éjjel Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltjához, ami miatt a TV2 műsorvezetője és férje rengeteg ellenséget szerzett magának.

A lakók azóta sem hajlandók megbékélni azzal, hogy Nóra és Pál a szomszédságukban megnyitották a Nekem a Balaton-t, ezzel felbolygatva azt a békét és nyugalmat, ami korábban Balatonakarattyát jellemezte.

Ördög Nóra és társasága szombat éjjel a boltjuk előtt tapssal és hangos szurkolással biztatták az Ultrabalaton futóverseny résztvevőit, amikor elhaladtak az üzlet közelében. Több se kellett a lakóknak, azonnal értesítették a rendőrséget.

„A kisbolt előtt futott el a verseny mezőnye, szombat éjjel érkeztek a településre. Nóriék és pár helyi lakó kiment szurkolni és tapssal biztatni a sportolókat. (...) Valaki bejelentette, zavarja őt ez a tapsolás. A rendőrök kedvesek voltak, de megkérték a társaságot, hogy ne tapsoljanak és legyenek csendben"

- árulta el a Blikknek egy szemtanú.

A portál szerette volna Ördög Nórát is megkérdezni az ügyről, de a műsorvezető nem kívánt semmit hozzáfűzni a történtekhez, de az Instagram-posztjukban az alábbi kiegészítést írták:

„Feljelentés nem történt, csak bejelentés, a rendőrök nagyon kedvesek voltak, ráadásul nem is csináltunk semmi törvénybeütköző dolgot. Egyszerűen bíztattuk az éppen arra haladó futókat. (Voltak velünk utcabeliek is) Nem gondoltuk, hogy ez bárkit zavar, az Ultrabalaton egy különleges esemény, sok helyen éjszakáznak a sportolókkal. Ráadásul alig vannak most itt a kisbolt körül az itt lakók vagy nyaralók. Nagyjából 5 házzal arrébb mégis zavartunk valakit. Ugyan csalódottak voltunk, hogy nem lehetünk ilyen módon is részesei az eseménynek, de tiszteletben tartottuk a kérést”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás