Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Angelina Jolie keményen karanténba küldte Brad Pittet

Angelina Jolie keményen karanténba küldte Brad Pittet

Színes

Angelina Jolie keményen karanténba küldte Brad Pittet

Színes

BTP 07:07

Már régóta nincsen együtt a két sztár, de Angelina Jolie szava továbbra is szent és sérthetetlen.

Ahogyan már sokan tudják, Brad Pittre ismét rátalált a szerelem: a színész új barátnője egy 27 éves német modell, Nicole Poturalski. Aki még nem látta volna, annak mutatunk fotót a hölgyről.

Pitt állítólag egy étteremben találkozott a lánnyal, ami ráadásul a férjéé, Roland Maryé. A legutóbbi pletykák szerint van egy közös gyermekük, és nyitott házasságban élnek a 68 éves férfival. Fura dolgok ezek, de amíg Pitt és Poturalski jól megvannak, addig marad így a dolog.

A Us Weekly szúrta ki, hogy az Oscar-díjas színész és barátnője pár napra kiruccantak Franciaországba. Aztán jött egy kis vita az exfeleséggel, Angelina Jolieval, persze nem azért, mert Pitt jól érzi magát, hanem mert elég messzire utazott.

A járvány pont felerősödik éppen, nem pedig lenyugszik, így Jolie ragaszkodott ahhoz, hogy az exférje vonuljon karanténba két egész hétre, mielőtt találkozhatna a gyerekekkel.

Persze Pitt erősködött, hogy bármennyi tesztet megcsináltat, de a színésznő ettől függetlenül ragaszkodik a két hetes elzártsághoz. Szóval, hiába nincsenek már együtt, az összekötő kapocs, vagyis a gyerekek miatt viták továbbra is vannak köztük.

Borítókép: VALERIE MACON / AFP