promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy mi vetne véget a házasságának
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa / TV2 (via origo.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég durva dolgot mondott a Life TV egyik műsorában Demcsák Zsuzsa, hiszen kiderült, hogy mit kéne tennie Krishannak ahhoz, hogy egyből elváljanak.

Az idei év eddig elég izgalmas Demcsák Zsuzsa számára, hiszen igaz, hogy a koronavírus-járvány miatt szűk körben, de végre összeházasodhatott szerelmével, Krishannal, ráadásul visszatért a televíziók képernyőire is a Life TV-nek köszönhetően. A gyönyörű műsorvezető kifejezetten aktív manapság, és most a Vacsorakirályban szerepelt, ahol nagyon meglepő dolog csúszott ki a száján.

Többek között Nyári Dia is szerepelt a csatorna főzős műsorában, ahol szóba került, hogy az ételeknél az „illat”, vagy a „szag” számít helyes kifejezésnek, és mennyire illik használni őket. A Blikk cikke alapján akármennyire is próbálkoztak, nem tudtak megegyezni, hiszen a „szag” elég negatív Demcsák Zsuzsa szerint – sőt, annyira nem bírja, hogy egyenesen félelmetes, amit ezzel kapcsolatban mondott:

„Egyszer mondaná a férjem, hogy milyen jó szagod van, addig tartana a házasságunk”

– árulta el a híresség.

Úgy látszik, hogy lesz mire ügyelnie a jövőben Krishannak, ha nem akarja veszélybe sodorni a kapcsolatukat, hiszen ezek alapján Demcsák Zsuzsa kifejezetten háklis erre a dologra. Persze, valószínűleg csak költői túlzás volt, de azért nem árt óvatosnak lenni, mivel az alábbi képen is jól látható, hogy nagyon boldogok együtt, így kár lenne kockáztatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás