promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith 24 év után újra összehozta a Kaliforniába jöttem színészeit – kép
Borítókép:  Will Smith / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kaliforniába jöttem stábja egy igazán különleges epizódon dolgozik a sorozat 30. évfordulójának alkalmából, Will Smith pedig már ki is rakott egy közös képet a forgatásról.

Igazi mozisztárnak számít Will Smith, viszont néha emlékeztetnünk kell magunkat arra, hogy ő is a kisképernyőn kezdte a színészkedést. A főszereplésével készült Kaliforniába jöttem című sorozatot 1990-ben mutatták be, és persze hatalmas siker lett, aztán nagyjából akkor ért véget a hatodik évaddal 1996-ban, mikor a színészt egyre nagyobb filmekre kérték fel, és rálépett a globálisan ismert hírességek csillogó útjára.

Idén 30 éves a Kaliforniába jöttem, és Will Smith nem felejtette el, hogy honnan jött, ezért egy különkiadáson dolgozik az HBO Max számára, amiben nemcsak ő, hanem a széria többi színésze is feltűnik majd, ráadásul különböző zenés betétek és egyéb meglepetések is lesznek az izgatott rajongók számára, csak hogy tényleg felejthetetlen legyen az élmény.

Sajnos a most forgatott epizód elvileg nem egy igazi folytatás lesz, hanem a stáb fog őszintén nosztalgiázni egy kicsit, de talán még ez is elég lesz a közönségnek, hiszen harminc esztendő azért elég sok idő, és ez is több, mint a semmi.

Will Smith már ki is rakott egy közös képet a régi kollégáival, ami bizonyos szempontból egészen megható, hiszen a család apukáját alakító James Avery 2013-ban elhunyt, ezért már sajnos nem szerepelhet rajta.

Itt lehet megtekinteni, hogy néznek ki most a Kaliforniába jöttem színészei:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás