promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hilton durva dolgot mondott a 19 éves szexvideójáról
Borítókép:  Paris Hilton / FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik alap celeb, Paris Hilton akkor lett igazán híres, mikor az expasija megjelentette a privát pornófilmjüket – most kiderült, hogy elég szomorú háttere van a történetnek.

A gyönyörű Paris Hilton 2001-ben még egy Rick Salomon nevű férfivel járt, és elkövette azt a hibát, hogy csinált vele a saját szórakoztatásukra egy felnőtt filmet. 2003-ban indult a botrányhősnő reality-műsora, ami elég nagy siker lett, ezért úgy gondolta az expasija, hogy pénzt csinál a házi pornójukból, így 2004-ben megjelent a 1 Night in Paris, és egyből letarolta az internetet.

Az egész világ megismerte a különleges stílussal, és nem túl eszes megnyilvánulásokkal rendelkező Paris Hiltont, aki most a Blikk cikke alapján meghökkentő dolgot árult el a This is Paris című dokumentumfilmjében a felvételről, hiszen úgy tűnik, hogy fájóbb emlékeket ébreszt benne, mint alapból gondoltuk volna.

„Ez volt az első igazi kapcsolatom. 18 éves voltam, és olyan szerelmes, hogy mindenáron boldoggá akartam tenni. Emlékszem, amint elővette a kamerát. Tulajdonképpen belekényszerített. Olyan volt, mintha megerőszakoltak volna”

– osztotta meg a híresség a nagy port kavart videóval kapcsolatban.

Tény, még a mai napig ezzel azonosítják Paris Hiltont, de már többször is nyilatkozta, hogy ez a múlt, és elengedte a dolgot, viszont úgy néz ki, hogy mégis van benne pár tüske. Sokan azt hitték, hogy az ő keze is benne volt annak idején abban, hogy véletlenül kikerült a netre a pikáns anyag, és például Kim Kardashian is tőle vette a „kiszivárgott pornó által celebbé válás” stratégiát – de sajnos ezek alapján inkább egy traumatikus élményről van szó az ő esetében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás