promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A főszerepben: Kelemen Anna mellei – válogatás
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palvin Barbara kigombolt farmerben szexizik, míg Bella Hadid vette fel a legdögösebb ruhát az MTV VMA-re.

Kelemen Anna Instagramja mindig tartogat meglepetéseket. Na nem abban, hogy villant-e nekünk valami szexi fotót, hanem hogy milyen témát posztol mellé. Mivel a válogatás cikkrovatunkban jártok, így mi csak Anna dekoltázsára koncentrálnánk, pedig a celeb most is belemegy abba, hogy a politikának hosszabb távra kellene terveznie, és diskurzusra hívja követőit. Múltkor például az oroszok koronavírus vakcináját dicsérte, na meg bevallotta, hogy imádja Putyint.

Múltkor a követők azért kritizálták Kelemen Annát, hogy túlságosan lefogyott, de a ettől még a melleivel továbbra is meg vannak elégedve.  

Palvin Barbara kigombolt farmerben pózol a tükör előtt, és készül az estére, ami elég sok olvasónknak beindíthatja a fantáziáját. Persze mindezt a Victoria's Secret kedvéért csinálja, de ezt valószínűleg nem bánja senki. A képekből rögtön három van fent, így tudtok váltogatni.

Bella Hadid is hivatalos volt az MTV videós-zenei díjátadójára. Mindez közönség nélkül zajlott, de hát a fotósok, valamint az otthonülők kedvéért mindig muszáj szexi dresszbe öltözni. Az biztos, hogy a 23 éves amerikai modellé volt a legdögösebb. A válogatásban van videó is, szóval megéri tovább kattintgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás