promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi van, amiből nem enged
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban Sztár hetedik évadában Opitz Barbi is színpadra lép. A fiatal énekesnő azonban kikötötte: a frizuráját nem alakíthatják át.

A TV2-őn futó Sztárban Sztár hetedik évada kezdődik meg hamarosan. A versenyzők között pedig ott lesz Opitz Barbi is, aki már nagyon várja, hogy színpadra lépjen. Van azonban két dolog, amivel nem tudja, hogyan fog megküzdeni. Az egyik az, hogy nagyon könnyen elérzékenyül, a másik pedig az, hogy hajával kapcsolatban kifejezetten érzékeny, így a fodrászoknak alig enged valamit.

„Elképesztően érzékeny vagyok, csak egy dal kell, vagy annyi, hogy továbbjutottam és ott végem. Az országos ismertséget hozó tehetségkutató után – amit megnyertem – is elérzékenyültem, ahogy minden továbbjutásom után sírtam örömömben. Növesztem a hajam. Nem szeretem a művi göndörítést, a hajvasalást meg végképp nem akarok, elképesztően bonyolult lenne és tönkretenné a hajamat, inkább jöjjön a paróka. Mindig is a természetre bíztam a fürtjeimet, nyáron például nem szárítom, hanem hagyom, hogy magától megszáradjon – mesélte az énekesnő a Borsnak.

Egyúttal elárulta, Shakira vagy Christina Aquilera bőrébe szívesen bújna. „Többen poénkodtak, többek között Tilla, a műsor házigazdája is, hogy a hajam miatt passzolna hozzám Zámbó Jimmy, ami azért nagy kihívás lenne sminkben és hangban egyaránt – tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás