promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka félmeztelen képet rakott ki magáról
Borítókép:  Rubint Réka / Profimedia - Red Dot (via cosmopolitan.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen Santorinin nyaral Rubint Réka és családja, de hiába rakott ki egy fotót a gyönyörű panorámáról, ha a brutálszexi testén kívül semmire se lehet figyelni.

Görögországba ment a Schobert-család, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait, és úgy néz ki, hogy nagyon jól érzik magukat, hiszen festői környezetben vannak, ráadásul jó távol a megszokott hétköznapi gondoktól. Rubint Rékán látszik leginkább, hogy mennyire élvezi Santorini hangulatát és időjárását, így nem véletlen, hogy komoly tervei vannak ezzel a csodaszép szigetcsoporttal.

„Ez a hely maga a csoda. Jövő nyár elején itt kezdünk a külföldi Alakreform táborokkal! Bízom benne, hogy az év végi tábort /Dec.vége, január eleje/ megtudjuk tartani, bár jelenleg sajnos bizonytalan minden! Sebaj! A változás olyan, mint egy jéghideg zuhany! Felfrissít és pillanatok alatt a napi rutinoddá válhat, ha készen állsz rá!”

– írta lelkesen Rubint Réka.

Schobert Norbert felesége ráadásul már most sokak kedvét meghozta a jelentkezéshez, ugyanis egy vadító, félmeztelen képpel demonstrálta a szépséges környezetet, ráadásul előtérbe helyezte formás fenekét is, csak hogy tuti legyen a siker. A rajongók pedig természetesen oda és vissza voltak a csábító poszttól, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás