promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti egyszer ingyen kaja járhat a Mekiben a szerencséseknek
Borítókép:  Pixabay.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hallottál már a McDonald’s rejtélyes aranykártyájáról? És arról, hogyan lehet hozzájutni?

És azt tudod, hogy milyen történet húzódik meg mögötte?

A titokzatos „McGold-kártya”, vagyis a franchise szóbanforgó aranykártyája felhatalmazást ad arra, hogy a gyorskajálda étlapjáról bármit ingyen fogyasszon a birtokosa.

David Peterson hat McDonald's étteremnek a tulajdonosa Kaliforniában. Jó barátját, a színész Rob Lowet lepte meg egy ilyen kártyával, aki így egy éven keresztül élvezhette a kártya kiváltságait. 

[[cikk1]]

Rob Lowe nem az egyetlen, aki magáénak tudhatta a kártyát. Egy helyi jótékonysági akciókkal foglalkozó szakember, Larry Crandel is boldog tulajdonosa volt a kiváltságnak. Ő viszont élete végéig élhetett a lehetőséggel, hogy tompítsa étvágyát. Az aranykártyát 90. születésnapjára kapta, ám 93 évesen sajnos elhunyt. 

Állítólag Bill Gatesnek is van egy McDonald's aranykártyája, amely szintén élete hátralévő részére biztosít neki ingyenes ételt a világ bármely pontján.

Idén a brit McDonald's a Twitter-en bejelentette, hogy visszahozza a McDonald's VIP aranykártyáját, amelyet egy alkalmazáson keresztül, egy Monopoly tematikájú játék során lehet elnyerni – írja az MSN. A főnyeremény pedig egy teljes éven át zöld utat ad a falatozásra, heti egy alkalommal. Persze egyéb nyereményekkel is gazdagodhatnak a résztvevők, mint például készpénzzel, autókkal és játékkonzolokkal.

Akinek nem kenyere a McDonald's, az a Burger Kinggel is szerencsét próbálhat, hiszen a konkurens franchise is rendelkezik hasonló jellegű aranykártyával. Utóbbi is ritkaságszámba megy:

2008 óta mindössze 12 ember tudhatta magáénak. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás