promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex anno beszólt a tanárának, amikor a női nemiszervből felelt
Borítókép:  ByeAlex Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex a gimnáziumban sem fogta vissza magát, és nagyon odaszúrt a biológiai tanárnőjének.

Rengeteg művész van, aki nem volt éppen kitűnő tanuló a gimnáziumban. Persze akadnak olyanok is, akik nem csak rossz jegyeket kaptak olykor, hanem előszeretettel mondtak oda csípősen egy-egy tanárnak. Sok vélemény van erről: akad, aki úgy gondolja, hogy ez tiszteletlenség, de vannak olyanok is, akik úgy vélik, hogy egy tinédzser már ilyen korban is álljon ki magáért, mert az életben is ezt kell tennie.

ByeAlex igazán kiállt magáért, és elmondása szerint kellett is, mivel hiába szerette a biológiát, a tanárnő nagyon utálta valamiért. Volt gond, mivel az énekes biológiából szeretett volna érettségizni, de hát sikerült elvenni tőle a kedvét, amikor harmadikban megérkezett az említett hölgy.

Alex akárhányszor felelt, mindig elégtelen lett a vége. Hát, miből másból készült volna fel a legjobban, mint a női nemiszervből. Jól alakultak a dolgok egy darabig, de aztán csak elgurult a gyógyszer, és az énekes nem bírta ki, hogy ne szúrjon oda egyet a tanárnőnek:

„Biztos voltam benne, hogy nekem kell majd tananyagot mondanom, ezért elég sokat készültem arra az órára. Pedig, akkoriban igencsak belesz..tam a tanulásba. Szegény anyukám tanúsíthatná mennyire.
Hogy a helyzet még kicsit pikánsan kellemetlen is legyen, a női nemiszerv működéséről és annak felépítéséről kellett beszámolnom. Gondoltam, »nagy baj nem lehet, a női nemi szervet azt nagyon szeretem«… Valahogy így is kezdtem meg félhalkan a mondanivalómat, miközben szemtelen mosoly illetlenkedett az arcomon.
Persze, tényleg tudtam mindent, mert készültem a támadásra. A tanárnő viszont nem annyira díjazta a tudásomat, és igyekezett minél mélyebbre (itt most senki ne OLYAN mélyre gondoljon, ejnye!) húzni a tananyagban, és tkp. már az apróbetűsöknél jártunk a klitorisszal összefüggésben. Itt aztán talált valamit, amibe bele tudott kötni. Lehettem volna okosabb is, hiszen legrosszabb esetben kapok egy négyest (jó) ezért a felelésért. De ma is követem azt az elvet, amit akkor is követtem. Ha van egy jó poénod, áldozz be érte bármit!
Vigyorogva a szemébe néztem és azt mondtam neki: »Tanárnőnek jó sok infóra van szüksége a témával kapcsolatosan, gondolom a magáéról már rég nem tud senki semmit sem!«
Aznap megkaptam tőle a nemistudomhanyadik elégtelenemet. De megérte”

– mesélte el Alex a történetét a közösségi oldalán.

Biztos sok embernek van olyan tanár-tanárnő az életében, akit ki nem állhatott, és megvan hozzá a maga sztorija. Ezen sírni már nincs mit, maximum nevetni egy jót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás