promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfedte magát JustVidman, az ország egyik legismertebb YouTubere
Borítókép:  JustVidman / facebook.com/JustVidman
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs több titkolózás, JustVidman hét év után előbújt az animált karakterei mögül, és megmutatta, hogy is néz ki valójában.

JustVidman 2013-ban indult csatornája az egyik legnépszerűbb az országban, hiszen jelenleg 642 ezer feliratkozó várja izgatottan a humoros animációiról elhíresült YouTuber újabb alkotásait. Hűséges tábor alakult ki körülötte, akiknek egy bizonyos, ismert oknál fogva nagyon fontos az a szó, hogy „alma”, most pedig olyan dolgot tett a népszerű videós, amivel rendesen meglepett mindenkit.

JustVidman hét év után fogta magát, és felhagyott azzal, hogy csupán a hangját vállalja, ezért megmutatta az igazi arcát, és csupán egy napszemüveg volt rajta – ezt pedig valószínűleg PamKutyáéktól tanulta.

Azt is elmondta, hogy alapból azért nem szeretett volna arccal szerepelni, mert nem tudta, hogy mit hoz a jövő, és milyen fogadtatásban részesülnek a videói, de most arra jutott, hogy rengeteg ötletét nem tudja megvalósítani emiatt, így végül elhatározta, hogy változtat a dolgon, és nem hagyja, hogy ez gátat szabjon a kreatív tartalmaknak.

Így a hazai YouTube-világ egyik legnagyobb titkáról hullott le a lepel, a követők pedig nagyon pozitívan reagáltak a váratlan döntésre, szóval ezek alapján jól tette a videós, hogy végül felfedte magát.

Itt lehet megtekinteni JustVidman nagy leleplezését:

Itt pedig egy videó, ami kicsit megmutatja, hogy alapból milyen tartalmakat is szokott csinálni a népszerű YouTuber:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás